Q&A

 
Calitatea sericiilor (si recomandare daca este cazul)

Avans mic, de genul 7% si plata la predarea materialelor (controlul calitatii )

Procesarea materialelor rapida, trecuta in contract 12-15 zile, fara intarzieri din cauza noastra!

Complexitatea pachetelor si personalizate dupa nevoia clientului!


Fiindca toate cadrele frumoase se iau la sedinta de imbracat. Pe copil nu il va interesa cum a a dansat X la botez , il va interesa cadrele cu el bebelus. De aceea noi ne alocam o ora pentru sedinta foto si video de la imbracat! Vom veni la Dvs acasa cu o ora si jumatate mai devreme de biserica, unde vom face sedinta foto si montajele pe video. Intodeauna vom veni cu un cos plin cu recuzita tricotata.


Da! Vom veni cu un cos plin cu recuzita tricotata. Avem costume de : Minnie, Mickey, Minion, iepuras, sirena, leu, testoasa, caciulite si botosei, paturici, jucarii, etc . Aceasta recuzita va face din sedinta foto o reusita! La montaje vom folosi recuzita noastra, plus cadre cu patutul, jucariile copilului, hainute, suzeta, etc. In montaje si in sedinta incercam foarte mult sa prindem manutele si piciorusele copilului! Sedintele sunt cu adevarat profesionale!


Credem ca, in afara de Craciun si de Paste, care sunt optionale, copiii ar trebui prinsi in sedinte cu tematica in perioada de 6 luni, 1,2,3 ani…etc. De ce?  Copilul se schimba radical in perioada asta. 
Multi parinti gresesc si nu isi aloca timp de sedinte pentru copiii lor, facand sedinta doar la botez! O sedinta foto profesionala dupa botez costa 100 euro! Nu credeti ca este un cost mic fata de ceea ce inseamna pt Dvs fotografiile respective peste zeci de ani? 


Noi venim cu o oferta de peste 50 fotobookuri,  avem si fotobokuri special cu tematica de botez. Modelele noastre  vi le vom arata la prezentare.


La noi avansul este de 7-10% din valoarea contractului, plata serviciului video-foto  se face la primirea materialelor. Este un lucru extraordinar fiindca aveti astfel controlul asupra calitatii serviciilor!

Plata la DJ&MC se face dimineata, dupa terminarea petrecerii,  dupa ce ati vazut ceea ce facem!


Amandoua! Pentru un eveniment reusit ai nevoie obligatoriu de amandoua. Este ca la o cursa de masini, degeaba ai pilotul bun, daca merge cu loganu’ sau degeaba merge cu Ferrari, daca soferul nu stie sa conduca! Am vazut multi fotografi debutanti care, desi aveau aparatura buna, tineau aparatul pe auto sau imaginatie si implicare 0, cat si “profesionisti “cu cate o rajnita de camera.

Eveniment reusit =  profesionist + aparatura de varf


Noi suntem o agentie media, orientata pe tot ceea ce inseamna evenimente (nunti, botezuri, corporate etc).
Scuzandu-ne lipsa de modestie, ne consideram in top 5 agentii media (orientate pe nunti) din Romania.

Suntem 4 echipe de video-foto si 3 de DJ. Suntem numarul 1 la serviciile complete video foto si DJ. Suntem acreditati pentru Productii Cinematografice, suntem fotografi profesionisti si avem si licenta pentru DJ.

Intr-un cuvant, oferim servicii profesioniste legale, acreditate pentru tot ceea ce facem!

PS: Nu va luati amatori la nunta!


Ceea ce facem gasesti pe site la sectiunile foto,video si DJ. Avem un portofoliu de peste 1.100-1.200 de evenimente realizate in decurs de 10 ani. Avem clienti din toate categoriile sociale, de la persoane publice, pana la oameni normali care vor sa faca un eveniment frumos.  In momentul de fata onoram undeva la 130-160 de evenimente pe an. Pentru a vedea in detaliu portofoliul, va vom oferi gratuit un dvd!


La noi este trecut in contract ca predarea materialelor se face in 12-15 zile sau chiar mai repede. Avem 8 statii de procesare implementate, 4 foto, 4 video! Procesarea video- foto dureaza 40 ore (20 foto, 20 video) adica 5 zile x 4 ore foto, 5 zile x 4 ore video. Mare atentie la fotografii cu termene lungi de 30-60 zile sau 90 zile. Cunosc cazuri in care au primit materialele dupa 8 -10 luni! Nu inseamna ca daca termenele sunt lungi sunt mai pe indelete facute! Omul are nunta saptamana de saptamana, va strange 5-6 nunti in 2 luni, in calculator si atunci cand va primi presiuni de la client, le va “tranti” de dvd-uri doar ca sa scape. Un eveniment procesat de calitate inseamna capacitate mare de procesare, pe indelete facuta!


Data se blocheaza definitiv la semnarea contractului. Pana la prezentare va avem in vedere, dar rezervam datele numai la semnarea contractului. Va recomandam sa grabiti lucrurile si sa stabilim prezentarea pt a va avea in vedere cu data. Apoi, dupa prezentare, pana va hotarati, va putem tine 1-2 saptamani data blocata! Nu rezervam datele doar telefonic, fiindca sunt multe persoane care ne suna.


Dupa ce am fixat intalnirea, noi va vom prezenta mai multe fotobookuri si albume. Ne alocam o ora pentru a discuta despre botez si despre servicile de video foto si dj, daca este cazul!  Va vom lasa gratuit DVD-uri demo. Pentru a va convinge de calitatea materialelor noastre veti primi un dvd cu poze, unul cu filmari si unul cu petreceri cu DJ facute de noi. La intalnire va vom explica detaliat tot ce cuprinde pachetul care va intereseaza, vom vorbi despre botezul Dvs, pentru a intelege mai bine ce doriti si va vom consilia! Avand un puternic feedback despre nunti,va putem oferi sfaturi utile si avizate. Intalnirea nu are niciun fel de obligativitate, este doar o intalnire de a ne cunoaste mai bine!


Dupa ce ne-am cunoscut si dupa ce v-am prezentat oferta noastra, daca noi "suntem alesii",  la urmatoarea intalnire, se face un contract, chitanta, stampila, fiind acreditati pentru ceea ce facem.


Suntem adeptii muzicii diverse. Botezul ramane botez totusi ,cred ca 30%-50% va fi muzica populara de dans sau de masa (cand se mananca!) Facem programe din LATINO, OLD, ROCK'N'ROlL, DISCO NEW, BLUES, MANELE-doar la cererea mirilor, ARABEASCA-GRECEASCA, etc.


Da! Preferabil este sa ni le dati inainte, sa stim gusturile Dvs si cum le vom insera in program.


In general, DJ-ul nu vorbeste la botez,  un lucru foarte rau. Pentru o petrecere reusita, DJ-ul trebuie sa aiba "speech": sa faca o prezentare frumoasa sa invite oamenii la dans, etc. Un MC este un entertainment-man la botez, este persoana care va face petrecerea un succes.